Monday 18 June 2007

Zubní pasta s kofeinem či nikotinem

Kávu nepiju. Ale znám lidi, který se bez ní neobejdou. Ráno vstanou a první co udělají je, že si uvaří kávu. Se Soňou nás jednoho dne napadlo, že by se na trhu ujala kávová zubní pasta. Tak jako jsou nikotinový žvejkačky pro kuřáky, mohly by se dělat kofeinový zubní pasty. Milovník kávy by si ráno čistil zuby, přičemž by do těla vstřebával kofein z pasty, která by se mu roztékala v ústní dutině. Nemusel by pak už ztrácet čas vařením kávy. Zubní pasta by z jeho úst pak mohla být cítit stejně jako kdyby právě vypil šálek kávy, podle toho, jak moc se to komu líbí. Své kupce by si našla i nearomatická kofeinová zubní pasta.

Kuřáci by jistě upřednostnili nikotinovou variantu této zubní pasty. A třeba by mohla být i nikotino-kofeinová zubní pasta pro kuřáky píjící kávu.



2 comments:

Anonymous said...

Ale nikotin je přece smrtelně jedovatý! To by potom byli všichni mrtví!

Unknown said...

No, byla by tam samozřejmě taková „odvykací“ dávka, jako maj třeba kuřáci v náplasti... a s kofeinem to není zas až tak divoký. Pro takový, co pijou kafe po litrech by byla právě ta zubní pasta, aby ráno ušetřili čas přípravou probouzejícího ranního šálku kávy.